Landene er ved at åbne op igen. Mange steder er vaccinen endelig i omløb, og du kan endelig komme på ferie igen; men hvor vil du hen? Der er mange muligheder og kun fantasien sætter grænser, men du kan heldigvis finde en del inspiration; naturen er fantastisk og du kan få muligheden for at komme ud og opleve hvad end du kunne ønske dig.

Udsigt fra pool i baghave.

Er du klar til at opleve en masse?

Charterrejser er en fantastisk mulighed for dig, der gerne vil kombinere en lækker badeferie med muligheden for at opleve fantastisk natur. Her får du netop muligheden for at komme væk fra hverdagens stress og jag, og tage dagen i dit helt eget tempo. 

Charterrejser var engang forbundet med ferier, hvor du brød alle grænser for hverdagsadfærd; hvis du var på charterferie, gjorde du hvad du ville. Sådan er det heldigvis ikke længere, og vi har bevæget os langt fra grisefester i Mallorca. 

I dag er charterrejser mere en form for feriepakke, hvor du kun skal stå for selve destinationen og rejsetidspunktet.

  • Du skal ikke bekymre dig om hotelbooking.
  • Du bliver fragtet til din ønskede destination – både hvad angår fly og hotel.
  • Du undgår at bekymre dig om mad, hvis du vælger all inclusive.

Her bliver det eneste du skal tænke på hvad du skal lave i løbet af dagen, og hvor meget du vil opleve af landet. Du kan nemt finde charterrejser til tropiske områder såsom Spanien, Thailand, Grækenland, og Tyrkiet; steder der alle bryster sig af en fantastisk natur, og vidunderlig kultur.

Infinity pool ved stranden.

Noget til enhver smag

Spanien kan byde på meget hvad angår naturoplevelser. Udover fantastiske strande, lækre gastronomiske oplevelser, og en interessant historie, kan det sydlige Spanien også byde på historiske drypstensgrotter, og også Cueva De La Pileta, der indeholder nogle af de første hulemalerier der er op til 25.000 år gamle. Du kan også finde UNESCOs fredede naturområde, Tamadaba, på Gran Canaria.

Hvis du er mere interesseret i asiatisk kultur, er Thailand noget for dig. Her får du muligheden for fantastiske dykkeroplevelser, hvor du kan tilfredsstille din eventyrlyst ved at svømme med hvalhajer og pigrokker. Du kan også tage på trekking gennem det nordlige Thailand, og opleve smukke rismarker, små landsbyer, tæt jungle, og store grotter. 

Når du tænker Tyrkiet, tænker du måske mere på Sunny Beach, men Tyrkiet er et smukt land med en fantastisk natur. Der er meget mere end blot lækre strande og strålende sol.

Der er eksempelvis Green Canyon bjergkæden; på vej op ad bjerget kan du beundre den smukke floddal med den 185 meter høje Oymapine-dæmning. Ti kilometer øst for Alanya ligger Dim Cave, der er landets næststørste drypstenshule; her går du på gangbroer og trapper, mens du er omgivet af fantastiske klippeformationer.