Er du glad for at dyrke en aktiv fritid, hvor du enten dykker i Danmark eller i udlandet eller ligger i telt for at jage, er der normalt den store fordel ved naturlivet, at du ikke behøver at hænge i en klokkestreng og lade dig styre af tidens taktslag. Det kan netop være en stor force at komme helt ned i gear og lade sig opsluge af jægerlivet eller livet under havets overflade, hvor tiden næsten synes at gå i stå på den gode måde. Når vi alligevel vil slå et slag for, at du medbringer et ur til turen, er det fordi, at der er nogle klare fordele herved. Vi vil derfor se lidt nærmere på disse fordele i de kommende afsnit og lægge vejen forbi en webshop, der gør sig i smarte og funktionelle ure til både kvinder og mænd. 

to mennesker ved et telt

Et dykkerur sikrer dit helbred og din sikkerhed 

Selv om det som sagt kan være en lise for sjælen at lade tiden gå i stå og bare være i nuet, når man dykker og nyder livet under havets overflade, kan et dykkerur være helt essentielt for dit helbred, fordi det for eksempel kan måle, hvis du er ved at stige op for hurtigt. Det sætter simpelthen en alarm i gang, hvis dette er ved at ske. Du har måske hørt om dykkersyge, og det er her, at et dykkerur er vigtigt for at undgå dette. Det er også vigtigt at vide, hvilken dybde, du dykker på, hvilket gør, at et dykkerur igen er smart, fordi det har indbygget dybdemåler. Det kan også bruges til at sætte en alarm for, hvornår du skal op til havets overflade igen. Det giver også en alarm, når/hvis du når en vis maksimal dybde. Du kan læse meget mere om forskellige dykkerure her.  

dykker i blåt ocean

Tag et ur med på campingturen 

Ligger du i telt i naturen fordi du er jæger og gerne vil være tæt på dyrene tidligt om morgenen, er det her alfa og omega at have et ur med en god alarm, der kan vække dig, når du skal tidligt op for at jage og skyde vildtet. Med et smart watch kan du også bruge kompasset, så du ikke farer vild i jagten på vildt.